Setari Cookie-uri

M-am logodit! Ce urmeaza?

Felicitari! Logodna voastra anunta inceputul vietii de cuplu dar si viitoarea nunta pentru care trebuie in curand sa incepeti pregatirile.

Doar o luna si ne casatorim!


In timpul ce v-a ramas mergeti la o florarie in care lucreaza profesionisti si comandati buchetul miresei si al nasei. Acest lucru il va face persoana care are aceasta responsabilitate, conform obiceiurilor de nunta.

Discutati din nou toate detaliile cu fotograful, preotul si cameramanul. Mergeti la proba pentru rochia de mireasa si costumul de mire (in cazul in care acestea au fost comandate la o casa de croitorie). Tot in lista comenzilor intra si tortul de nunta, asa ca alegeti un model ce va fi in armonie cu decorul de nunta si comandati-l la o cofetarie in care aveti incredere.

Vorbiti cu seful ca va veti lua liber de la serviciu cateva zile. Tot in aceasta perioada este indicat sa va selectati garderoba pentru luna de miere. Cu doua saptamani inainte de nunta este bine ca viitoarea mireasa sa isi vopseasca parul, se stie ca cel mai bine arata culoarea la aproximativ doua saptamani dupa vopsire. Verificati programarea la coafor pentru ziua nuntii.

In cazul in care doriti ca in timpul petrecerii de nunta sa aveti si artificii ar trebui sa vorbiti deja pentru amenajarea acestora. Acest lucru trebuie discutat si cu persoanele care v-au rezervat localul pentru petrecere.

Maine ne vom spune “DA”!


Maine este ziua cea mare? Atunci astazi va trebuie sa faceti plicurile pentru plati si sa le inmanati cavalerilor si domnisoarelor de onoare. Va trebui sa le reamintiti acestora care le sunt responsabilitatile si unde ii rugati sa va ajute. Mireasa isi va face trusa de urgenta cu toate cele de trebuinta pentru a straluci in ziua nuntii. Se vor trece in revista toate cele ce urmeaza sa se petreaca a doua zi pentru a nu omite nimic, iar pentru mireasa este un moment potrivit sa stea de vorba cu cea mai buna prietena sau cu mama ei.

Pentru a reduce cheltuielile la nunta v-am oferit cateva sfaturi pe care le-ati putea lua in considerare. Va doresc o nunta asa cum ati visat si organizare usoara!


Un articol de Iulia D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.