Setari Cookie-uri

M-am logodit! Ce urmeaza?

Felicitari! Logodna voastra anunta inceputul vietii de cuplu dar si viitoarea nunta pentru care trebuie in curand sa incepeti pregatirile.

Fotograf ati gasit, mai trebuie un cameraman si un Dj sau formatie de lautari. Cautati din timp Persoanele care se vor ocupa de muzica si imagini video. Astfel aveti mai multe oferte din care sa alegeti ceea ce se apropie cel mai mult de dorintele voastre. Va este dificil sa va hotarati intre Dj si formatie? Ati vrea sa stiti care este alegerea ce va reprezinta cel mai mult? Va ajutam noi in privinta alegerii muzicii pentru nunta.

Sunt gata invitatiile? Este timpul sa le trimiteti, avand grija sa le specificati invitatilor sa confierme prezenta cu o luna inainte de nunta.

Bijuteriile indispensabile unei nunti sunt verighetele. Consulatati cataloage in domeniu si mergeti prin magazine pentru a gasi modelele dorite. Cu aceasta ocazie puteti sa cautati si bijuteriile pe care le veti purta la nunta. Daca pentru mire nu sunt prea multe accesorii, pentru mireasa insa alegerea bijuteriilor poate fi un moment dificil.

Ganditi-va cu ce vehicul veti dori sa va faceti aparitia in ziua nuntii. Hotarati impreuna si incercati sa rezervati unul.

Nu ar fi tarziu si nici devreme pentru a incepe organizarea petrecerii burlacilor. Cavalerii si domnisoarele de onoare se vor ocupa de aceste momente din viata voastra. Tot acum va puteti gandi la dansul miresei. Puteti organiza ceva special, un dans frumos cu o coregrafie superba, care va ramane in amintirea tuturor.

Dar luna de miere? Nu uitati ca sunt agentii care fac reduceri pentru tinerii casatoriti. Mergeti din timp si luati bilete pentru casatoria de vis ce deschide viata vostra de cuplu. Informati-va despre ofertele agentiilor de turism si de locatii. Sunt multe locuri minunate unde puteti merge. Imprastiati discret vestea ca va cautati o destinatie pentru luna de miere. Este posibil ca cineva (nasii, colegii de birou ori un grup de prieteni etc) sa se fi gandit ca un cadau potrivit pentru nunta ar fi biletele pentru o destinatie de vis.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.