Setari Cookie-uri

Poveste nuntii sale - Mireasa Grace 2008

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta - Emanuel Swdenborg. Asa incepe poveste unei iubiri implinite scrisa de castigatoarea concursului "Mireasa Grace 2008". O poveste frumoasa a unei mirese fericite!

Nu-i cred pe cei care spun: “nu exista dragoste la prima vedere”.

Sau poate ei asta cred si atunci este firesc sa nu o vada. Si nu o vor vedea niciodata, desi dragostea poate este chiar in fata lor.

Din prima clipa in care l-am vazut pe Adrian am stiut, am simtit ca acest om va insemna ceva in viata mea, nu stiam ce anume, dar stiam ca prezenta lui in viata mea va avea o importanta fantastica.
Printre batai ale inimii, respiratie taiata si un usor tremur al vocii am reusit sa ii raspund atunci cand m-a salutat prima data.

Din acel moment, frumusetea si mirosul florilor mi s-a parut altul, rasaritul si apusul au avut o alta semnificatie pentru mine, la fel lacrimile si zambetul cu care ma trezeam pe chip dimineata.

Eu am crezut in visul meu, l-am dorit, si atunci cand m-asteptam mai putin, el a avut curajul si, intr-un decor incarcat de romantism si emotie sa imi oferea inelul de logodna cerandu-mi sa raman alaturi de el toata viata.

Citește și:

Totul a fost exact asa cum imi doream sa se intample si cum mi-am imaginat. Raspunsul meu, nu a facut decat sa intareasca juramantul lui, juramant pe care apoi peste cinci ani il vom incheia si in fata lui Dumnezeu.

Anii care au urmat, au fost plini de incercari pentru noi, si cu fiecare incercare, simteam ca tot ce incerca sa ne desparta, nu facea altceva decat… sa ne uneasca si mai mult.
Toate cele 1825 de zile care au trecut de atunci au pus pietrele de temelie pentru casatorie.
Cu o saptamana inainte de ziua mult asteptata de mine si Adrian, facand curatenie in lucrurile vehi, am gasit int-un colt, pitita printre atatea alte lucruri, pe mica mea printesa, papusa in rochitza dantelata care mi-a luminat copilaria cu frumusetea ei.
“Asteptarea ta s-a sfarsit” – i-am spus, “Printul meu a venit, il cheama Adrian si peste o saptamana voi deveni sotia lui.”

Citește și:

28 iunie 2008 – ziua in care am ales sa ne unim destinele si sa ne uram iubire vesnica in fata lui Dumnezeu. Nu s-au inventat inca atatea cuvinte care sa poata exprima trairile pe care le-am avut eu in aceasta minunata zi.
Fiind firi puternice si hotarate atat eu, cat si sotul meu, ne-am dorit ca momentul sa fie bine organizat si cu un an inainte am inceput sa conturam un plan pentru organizarea intregului eveniment.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.