Setari Cookie-uri

Poveste nuntii sale - Mireasa Grace 2008

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta - Emanuel Swdenborg. Asa incepe poveste unei iubiri implinite scrisa de castigatoarea concursului "Mireasa Grace 2008". O poveste frumoasa a unei mirese fericite!

Nume alese ale muzicii ne-au incantat iar momentul in care colegii mei de la Ansamblul folcloric “Dorul” si-au facut aparitia imbracati in port popular a fost unic, si unul dintre cele mai frumoase si asteptate.
Ne-am dorit o nunta care sa ne placa intai de toate noua, o nunta care sa ne reprezinte, o petrecere de care invitaii sa-si aminteasca cu placere in timp.
Desi am stat atat de putin timp intr-un singur loc, in toata noaptea nuntii, atunci cand ramaneam cateva clipe alaturi de Adrian imi soptea la ureche “Te iubesc printesa mea!”,si eu incercam sa vad in spatele cuvintelor, in spatele celui pe care il aveam in fata. Tresaream uneori si imi scuturam privirea, parca dorind sa ma trezesc dintr-un vis atat de minunat.

Dar muzica, oamenii, cei dragi, faceau parte din acest décor, erau parte din visul meu, partasi la bucuria mea, si parte din mine.
Alaturi de sotul meu, nasi, parinti, frati, rude, prieteni si nu in ultimul rand colegi de serviciu am fost cea mai fericita femeie in cea mai fericita zi a vietii mele.
Frumusetea acestor clipe nu le voi uita nicicum, niciunde. Stralucirea lor o voi purta vesnic in suflet precum un talisman. De el ma voi agata cand sufletul meu se scufunda si pentru el imi voi gasi speranta sa ma ridic.

“Dragostea care o daruim mai departe este singura care o pastram pentru noi”. - Elbert Green Hubbard

Citește și:

Luiza Nicola

Multumim Luiza pentru ca ne-ai csris si ne-ai indemnat sa credem si sa visam la o dragoste adevarata, la fericirea pe care o putem avea langa alesul sufletului nostru.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.