Pregateste-ti organismul pentru ziua nuntii...
Zilele 20 si 21
Lucrurile devin din ce in ce mai placute si mai usoare, avand in vedere ca de acum ai voie sa consumi si lactate, care sunt o sursa importanta de calciu. Le poti combina cu legume crude (ardei, salata, castravete etc).
Propunere de meniu:
Dimineata: iaurt si branza cu legume;
Gustare: un fruct (orice fruct – fara cele oleaginoase);
Pranz: ciorba cu cartofi sau salata cu iaurt sau branza;
Gustare: doua fructe;
Seara: salata sau ciorba.
Zilele 22 si 23
De acum poti folosi ulei extravirgin in salate. Insa alimentele prajite sau calite sunt inca interzise. Va trebui sa fii atenta pe viitor cu alimentatia: margarina va trebui exclusa pentru totdeauna din obiceiurile alimentare (va trebui sa eviti si produsele de patiserie care o contin), iar untul nu trebuie consumat mai des de o data pe luna.
Se introduc si fructele oleaginoase, cu o conditie: sa nu fie coapte (altfel ar deveni la fel de toxice ca uleiul prajit).