Traim intr-o perioada in care normele societatii in care traim par ca au fost devansate de maniera in care unii dintre noi aleg sa si le insuseasca. Ce ar insemna sex in locuri publice?

Unii s-ar gandi la sex cu public sau in public. Poate...

sursa foto: shutterstock.com

Depinde de protagonisti si de ce anume ii instiga sau motiveaza pe ei in acel moment. In acele cazuri particulare, putem vorbi de o trasmutare a obiectului de excitare de pe partener pe locatie/cadru; partenerul devenind mijloc si cadrul (birou, restaurant, biblioteca, avion, scara bloc, acoperis, lift, straduta laturalnica etc) decisiv in obtinerea starii de excitatie maxima si conditie obligatorie de atingere a orgasmului. In acest context se poate vorbi de un comportament sexual deviant. Si asta pentru ca interfereaza cu conduita sexuala a persoanelor respective; ele nemaifiind capabile sa guste placerea sexuala decat astfel, conditionate de caracterul public al locului ales.

Gustand o astfel de placere, dezvolti treptat, intr-un crescendo acaparant, nevoia de mereu mai mult si mai mult; ca si locatie cu risc, descarcare de adrenalina, interzis etc. Pentru altii poate insemna ca locul desfasurarii sa fie unul public (considerat in acceptiune generala, ca fiind public), unde exista sanse crescute sa fii surprins (totusi un risc controlat), dar nu in mod obligatoriu atunci.

Poate fi incitant sa faci ceva ce stii ca este interzis sau un lucru pe care stii ca nu multi au curajul sa il faca! Descarcarea de adrenalina!

Tentatia de a face ceva ce in mod general este interzis sau pedepsit de autoritate, in cazul de fata societatea prin membrii ei (norme prestabilite).

Citeste continuarea articolului Sex in locuri publice pe Psiholife.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: