Incununarea iubirii, dorintelor si asteptarilor voastre a luat sfarsit intr-un mod memorabil. A fost petrecerea vietii tale! Probabil cu aceste ganduri ai adormit (sau nu…) in noaptea nuntii. Dar a doua zi exaltarea s-a mai domolit, iar ceea ce te preocupa pe moment capata accente mai pragmatice. Iata cele mai frecvente ganduri pe care le au tinerele doamne in dimineata de dupa nunta:

Foto: Syda Productions, Shutterstock

1. Sunt atat de obosita!

Nici nu e de mirare, intrucat ai rupt perechea preferata de sandale dansand, iar spre dimineata parca ai renuntat si la balerinii comozi si ai continuat in picioarele goale. Adauga in ecuatie luni intregi de pregatiri, telefoane, intalniri, decizii si petrecerea burlacitelor. Este normal sa fii epuizata si avand o imperioasa nevoie de vacanta si relaxare.

2. Mi-e foame!

Cu siguranta ar fi trebuit sa ciugulesti ceva mai mult din mancarea delicioasa pe care ati avut-o. Organismul se resimte dupa o noapte intreaga de petrecere, iar daca mai pui si cateva pahare in plus de sampanie, iti rezulta o crancena durere de cap si dorinta de a inghiti un bufet intreg de comfort food.

3. A trecut asa de repede!

A fost o zi incarcata de emotii, care in plus ti s-a parut lunga si din cauza sentimentului de neprevazut care a animat ceremonia si petrecerea. Acum, filtrand evenimentele petrecute, iti poti spune, fie cu usurare, fie cu o unda de regret, ca totul a trecut, intr-adevar, foarte repede.

4. Nu-mi vine sa cred ca m-am casatorit!!!

Ai asteptat acest moment inca de cand te-a surprins cu cel mai frumos inel de logodna. Ti-ai facut planuri, te-ai gandit si razgandit de zeci de ori in legatura cu rochia, meniul, invitatiile, ai visat cu ochii deschisi la ceremonia nuptiala incat acum, o data cu incununarea tuturor sperantelor tale, ti se pare ireal si greu de crezut ca esti, in sfarsit, doamna X.

5. Abia astept sa vad pozele! Oare cand vor fi gata?

Pe langa filmarea petrecerii, abia astepti sa primesti fotografiile, ca sa poti retrai cea mai frumoasa zi din viata ta, ori de cate ori ti se face dor.

6. Oare e prea devreme sa imi schimb statusul pe Facebook?

In mod evident, in ziua de astazi o nunta nu devine oficiala decat atunci cand impartasesti cu prietenii pe Facebook noul tau statut (alaturi de cele mai frumoase si reprezentative fotografii, atunci cand vor fi gata). Dar cat de devreme e prea devreme? Ar trebui sa lasi sa treaca o perioada si sa arati ca esti total absorbita de noua ta viata conjugala incat nu iti ramane timp pentru asta, ori sa-ti schimbi nerabdatoare statusul a doua zi dupa nunta?

7. Nu vreau sa ma trezesc la realitate…

Pentru unele mirese, distractia nu se opreste la o zi dupa nunta. Urmeaza luna de miere, deci un motiv in plus pentru a-si pastra entuziasmul si a visa cu ochii deschisi. Altele, insa, prefera o saptamana de relaxare intr-o mini-vacanta, urmand a se intoarce la serviciu si amanand luna de miere pentru mai tarziu. Prilej de noi planuri si entuziasta asteptare!

Foto prima pagina: ArtFamily, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: