In general, tinuta unei mirese presupune existenta simultana a unei multitudini de accessorii si obiecte indispensabile evenimentului: poseta, voal, buchet de flori, bijuterii, pantofi. Fiecare isi are propriul rol de indeplinit in cadrul compunerii imaginii finale. Cele doua categorii de obiecte personale ce completeaza rochia ca piesa pricipala si care se afla in cea mai stransa relatie cu aceasta sunt bijuteriile si pantofii.

Bijuteriile sunt cele care dicteaza regulile jocului in sfera accesoriilor si depind in mod cert de forma rochiei. Desigur, ca mireasa, vei dori sa porti bijuterii pretioase, care sa iti confere o stralucire aparte. Insa cum sa le alegi? In primul rand, trebuie sa ai in vedere cat de multe elemente decorative sunt deja adaugate pe rochie. In functie de aceasta, orienteaza-te inspre modele de coliere sau lantisoare mai mult sau mai putin complexe. De exemplu, la o rochie simpla, fara accente sau broderii puternice, poti asorta un colier mai pretentios. Alege siraguri de pietre albe, pretioase, ale caror marimi pot chiar sa varieze, cu ce mai mare pozitionata exact pe mijloc. Eleganta si rafinament exprima insa cu succes si un colier din perle. In acest caz insa, este nevoie neaparat de o pereche de cercei asortati, eventual tot perle, dar de mici dimensiuni. Nu uita, perelele sunt exclusiviste: se potrivesc doar cu alte perle.

Citeste in continuare in revista Ideal Mariaj multe alte ponturi pentru ca tu sa-ti alegi cele mai potrivite bijuterii in ziua nuntii. Totodata, afla detalii despre cum sa-ti asortezi pantofii cu rochia de mireasa!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: