Setari Cookie-uri

Povestea nuntii mele

Cere-i unei femei proaspat casatorite sa-ti povesteasca despre nunta ei si probabil ca nu-i va tacea gura vreo doua ore, dupa care se va opri in sfarsit. Dar numai ca sa bea o gura de apa, dupa care va continua mult si bine. Voi incerca sa nu cad in acea extrema dar nu promit nimic.

La capitolul prajituri si torturi, preferabil ar fi sa vizitati mai multe laboratoare de cofetarie ca sa puteti afla mai multe preturi pe care sa le puteti compara mai apoi. De asemenea o varianta demna de luat in seama sunt si persoanele care dau anunturi pe ici pe colo ca fac prajituri sau torturi pentru nunti. Noi am apelat la o astfel de persoana dupa ce am vizitat mai multe laboratoare, si am optat pentru aceasta varianta deoarece a fost mai ieftin, iar la noi a contat fiecare banut. De asemenea ni s-a permis sa platim costul acestora a doua zi dupa nunta. Tortul – in schimb – l-am facut la un laborator de cofetarie, dupa ce am vazut catalogul lor. In general laboratoarele dispun de asa ceva. Ornamentele pentru tort, ca si lumanarile, se pot alege tot de acolo si nu sunt incluse in pretul tortului. Exista sansa ca frisca in care se va imbraca tortul sa nu fie nici ea inclusa in pretul acestuia (care este un pret pe kg) asa ca trebuie intrebat din-nainte ca sa nu va treziti la plata finala cu un pret exorbitant la care nu va asteptati. Noi am vrut cu tot dinadinsul ca tortul sa fie dobos si nu diplomat. Asa ca am cerut asa ceva si am mentionat ca nu-l dorim imbracat in ciocolata ci in frisca. A fost extraordinar de bun.

Nu sunt sigura ca imi mai amintesc exact toate lucrurile de pe lista sau ordinea in care ne-am ocupat de ele cu exactitate, dar cred ca urmatorul lucru pe care l-am facut, dupa rezervarea restaurantului, a fost lista invitatilor si cautarea nasilor. Dupa ce acestea sunt stabilite se pot face invitatiile. Exista o gama variata de invitatii din care se poate alege, la fel de variata ca si preturile pe care acestea le au in functie de locul in care le gasiti. Asa ca nu va zgarciti cu timpul si vizitati mai multe astfel de firme care se ocupa cu asa ceva. De asemenea n-ar strica sa faceti cu vreo 3-4 invitatii in plus in caz ca apare ceva neasteptat.

Un urmator pas ar fi sa mergeti la biserica la care doriti sa faceti cununia religioasa si sa vorbiti cu preotul de acolo, pentru a va programa. Si acest lucru trebuie facut din timp pentru ca, la fel ca si cu restaurantul, s-ar putea ca agenda lor sa fie plina pentru ziua pe care voi ati ales-o pentru a tine nunta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.