Setari Cookie-uri

Povestea nuntii mele

Cere-i unei femei proaspat casatorite sa-ti povesteasca despre nunta ei si probabil ca nu-i va tacea gura vreo doua ore, dupa care se va opri in sfarsit. Dar numai ca sa bea o gura de apa, dupa care va continua mult si bine. Voi incerca sa nu cad in acea extrema dar nu promit nimic.

Lucruri pe care nu trebuie sa le uitati (dar la care din pacate nu pot sa va dau nici un sfat in afara de faptul ca este bine sa va sigurati ca lucrati cu profesionisti) sunt persona care va face pozele si cea care va filma evenimentul. Va mai trebuie un DJ (sau formatie, dar aceasta varianta este mai scumpa), care de asemenea este obligatoriu sa fie profesionist. Eu la acest capitol am mers pe cunostinte, si desi am fost multumita de poze si de filmare, asa-zisul DJ era sa-mi distruga nunta pentru ca habar n-avea ce muzica trebuie sa puna, cand si ce se potriveste, plus ca nu a reusit sa identifice gusturile persoanelor care participau la nunta si anume foarte mult tineret, de la oras. Am avut noroc cu varul meu care in timpul liber mai face pe DJ-ul pe la diferite petreceri, si a dat el o fuga pana acasa si si-a adus toate “sculele” necesare. Restul serii s-a ocupat el de muzica, reusind sa creeze o atmosfera perfecta.
Dupa ce ati stabilit toate aceste detalii va mai ramane doar sa mergeti la primarie pentru a afla toate delatiile despre actele pe care trebuie depuse la primarie, dupa care vi se va face o programare pentru data aleasa, cu putin noroc chiar si la ora la care doriti.

Toate aceste detalii sunt doar cateva din toate cele la care trebuie sa va ganditi atunci cand luati hotararea de a face nunta. Binenteles ca toate fetele isi doresc ca nunta lor sa fie ca-n povesti, sa se vorbeasca despre ea ani multi dupa aceea, un motin in plus ca sa fiti atenti la toate aceste detalii. Dar nu trebuie sa va lasati coplesiti de situatie si cel mai important: trebuie sa faceti compromisuri, daca e nevoie, pentru a cadea la invoaila cu partenerul. Situatia este si asa stresanta si tensionata, iar diferentele de opinie pot duce la adevarate scandaluri. Amintiti-va ca nunta este pentru amandoi, pentru ca incepeti o viata impreuna, in care va trebui sa faceti diverse compromisuri pentru a putea convietui in armonie. Nu uitati ca il iubiti pe celalalt si trebuie sa colaborati pentru o seara perfecta, asa ca de fiecare data cand situatia va copleseste, stresul va doboara si sunteti gata sa explodati dintr-o mica divergenta de opinii, trageti adanc aer in piept, luat-li in brate pe celalalt si spuneti-i din suflet: “Te iubesc”. Asta ar trebui sa calmeze situatia.

In cazul meu tot efortul a meritat. Nunta a fost mult mai frumosa decat am crezut ca poate fi, au venit chiar mai multi invitati decat ma asteptam, si toata lumea s-a simtit deosebit. Au fost foarte multi tineri, lucru la care eu am tinut neaparat si s-a dansat toata noaptea pana dimineata. N-a lipsit nici momentul in care am fost furata de catre fratele meu si de catre cel mai bun prieten al mirelui. Ne-am dus intr-un club si am dansat pe masa. M-am intalnit cu prieteni din copilarie care au ramas socati cand m-au vazut in alb si n-au mai stiut cum sa imi ureze “casa de piatra”. Hotii au savurat doua vinuri de la nasi,pe seama rapirii mele.

O asemenea ocazie lasa amintiri pentru o viata intreaga. Deci merita toate eforturile.

Andrea Balint

Citește și:

Vrei sa afle o lume intreaga cat esti de fericita si cat de frumoasa a fost nunta ta? Scrie-ne povestea nuntii tale, iar noi o vom publica. Nu uita de poze! Asteptam povestile voastre pe office@grace.ro






Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.