Setari Cookie-uri

Povestea nuntii mele

Cere-i unei femei proaspat casatorite sa-ti povesteasca despre nunta ei si probabil ca nu-i va tacea gura vreo doua ore, dupa care se va opri in sfarsit. Dar numai ca sa bea o gura de apa, dupa care va continua mult si bine. Voi incerca sa nu cad in acea extrema dar nu promit nimic.

Alegerea rochiei am lasat-o la urma, pentru ca vreau sa va povestesc mai intai cum am intrat eu in posesia rochiei. Cand ne-am hotarat sa incepem cautarile pentru o rochie, am ramas foarte dezamagita de preturile exorbitante pe care le-am gasit prin magazine. Asa ca ma gandeam serios sa-mi inchiriez o rochie. Puteam desigur sa-mi fac o rochie la comada, dar imi era teama ca s-ar putea sa nu iasa exact asa cum imi doream, iar pretul ar fi fost destul de ridicat chiar si asa. Dar destinul, cred, a aranjat in asa fel lucrurile incat am cunoscut o doamna care se numea tot Balint, la fel cum urma sa ma numesc si eu. Din vorba in vorba a ajuns sa ne intrebe pe cand facem nunta si apoi daca mi-am gasit rochie. Imi spune ca fiica ei s-a casatorit in anul precedent si avea o rochie pe care dupa ce mi-a descris-o, i-am spus ca este excat ce cautam. Si nu doar atat, dar fiica ei se asemana cu mine la inaltime si greutate. Asa ca a propus sa-mi vanda rochia. Am fost la ea ca s-o incerc si m-am indragostit. Era exact ce imi doream si imi venea perfect. Am fost foarte fericita, si am cumparat-o la un pret acceptabil. Apoi am pornit in cautarea unui costum pentru mire. Stiu ca poate suna ciudat, dar in patru ani de cand eram impreuna, eu nu-l vazusem niciodata pe viitorul sot in costum. Mi-a taiat respiratia cand a incercat cotumul, dupa multe cautari.

Revenind dintre amintiri, singurul sfat pe care pot sa-l dau in privinta rochiei, este ca ar fi foarte bine sa stiti exact ce cautati si care este bugetul in care doriti sa va incadrati. De aici inainte se poate comanda o rochie la cineva care face asa ceva (asigurandu-va in prealabil ca este o persoana foarte priceputa), se poate inchiria, cumpara de la persoanele care dau anunt in ziare, pe internet, sau cumpara de la un magazin de specialitate. Poate aveti noroc si inainte de a apuca sa ajungeti in stadiul in care trebuie aleasa rochia, sa mai aveti timp sa participati la un targ de mirese.?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.