Setari Cookie-uri

Povestea nuntii mele

Cere-i unei femei proaspat casatorite sa-ti povesteasca despre nunta ei si probabil ca nu-i va tacea gura vreo doua ore, dupa care se va opri in sfarsit. Dar numai ca sa bea o gura de apa, dupa care va continua mult si bine. Voi incerca sa nu cad in acea extrema dar nu promit nimic.

Era sa uit un detalui important, dar numai pentru ca eu mi-am aranjat parul si mi-am facut machiajul singura. Pentru manichiura am apelat la jutor profesionist. Trebuie sa va faceti o programare si la un salon de frumusete, cu vreo cateva luni inainte pentru ca si agendele lor sunt pline in zilele de sambata, si n-ati vrea sa intarziati la primarie doar pentru ca la salon ati avut programarea facut prea tarziu.
Cam atat cu programarile. Urmeaza verighetele. Acestea sunt un detaliu important pentru ca nu intotdeuna se pot cumpara gata facute pe masura voastra, asa ca s-ar putea ori sa trebuiasca sa le stramtati, ori sa trebuiasca sa le faceti la comada. La toate bijuteriile exista cataloage cu o multitudine de variante de modele pentru verighete, trebuie doar sa va hotarati asupra modelului pe care-l preferati amandoi. Noi am optat pentru o varianta clasica si foarte simpla, asa ca sunt fara model, late si semibombate. Pentru a reduce costul acestora, am dus la bijuterie aur din ce aveam pe-acasa si nu mai foloseam, si am platit doar manopera. Iar din plusul de aur care n-a putut fi incorporat in verighete, pentru ca nu le doream ostentative, eu am primit cadou un inelus de logodna foarte frumos si de care sunt foarte mandra. Cine are o fire mai romatica poate vizita bijutierul pe furis pentru a-i cere sa inscriptioneze ceva in interiorul verighetei partenerului.

Buchetul pentru nunta poate fi facut la orice florarie, presupun, dar cine are cunostinte pe ici pe colo, poatea sa isi faca buchetul dorit la un pret mai redus. Cel mai bine este sa intrebati pe cele care s-au casatorit inaintea voastra unde si-au facut buchetul. Acesta trebuie ales cu foarte mare grija in functie de culoarea si modelul rochiei, detalii care se discuta cu persoana care se va acupa de crearea acestuia. De asemenea sa nu uitam ca cine are domnisoare de onoare trebuie sa faca buchetele si pentru ele. Apoi mai sunt si acele flori care se prind la pieptul nasilor si al rudelor foarte apropiate mirilor. Insa n-am sa ma bag, pentru ca aici cred ca intervine traditia. Florile imi aduc aminte ca pe langa buchetul miresei se pot comanda si diferite aranjamente care vor fi asezate pe mese in restaurant. Asta doar in cazul in care nu ati incheiat o inteleger cu o firma care sa se ocupe de decorarea salii. Firme despre care nu stiu ce sa va spun, pentru ca eu nu am apelat la asemenea servicii. Pe mine m-au ajutat prietenii foarte apropiati care s-au dus in dimineata nuntii la restaurant si au decorat sala cum au stiut mai bine. Iar eu am fost foarte multumita pentru ca a iesit minunat. Nici nu va puteti imagina cat de creativi pot fi oamenii daca se staduiesc sa impresioneze pe cineva drag.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.