Setari Cookie-uri

Povestea unei nunti de vis

Casatoria are pentru fiecare o conotatie aparte. La fel si pentru mine. Din ziua in care mi-a spus ca vrea sa fiu mireasa lui nu mi-a mai stat gandul decat la nunta. Minunatul moment a fost intr-un din zilele friguroase ale concediului de Craciun, acele zile in care stai in casa si nu ai foarte multe activitati. Nici noi nu aveam treburi de facut si ne bucuram de caldura camerei noastre, caci eram la munte. Ceea ce am apreciat amandoi la acele momente a fost faptul ca, desi in lipsa activitatilor oamenii se plictisesc, totusi noi ne simteam mai bine ca oricand impreuna. In acea perioada am avut numai zile de vis si am realizat cat de bine ne simtim cand suntem doar noi doi, singuri, si cat de multe nimicuri frumoase ne puteau face fericiti, mai fericiti decat daca am fi realizat ceva maret. Atunci ne-am dat seama amandoi ca suntem suflete pereche.

Casatoria are pentru fiecare o conotatie aparte. La fel si pentru mine. Din ziua in care mi-a spus ca vrea sa fiu mireasa lui nu mi-a mai stat gandul decat la nunta. Minunatul moment a fost intr-una din zilele friguroase ale concediului de Craciun, acele zile in care stai in casa si nu ai foarte multe activitati. Nici noi nu aveam treburi de facut si ne bucuram de caldura camerei noastre, caci eram la munte. Ceea ce am apreciat amandoi la acele momente a fost faptul ca, desi in lipsa activitatilor oamenii se plictisesc, totusi noi ne simteam mai bine ca oricand impreuna. In acea perioada am avut numai zile de vis si am realizat cat de bine ne simtim cand suntem doar noi doi, singuri, si cat de multe nimicuri frumoase ne puteau face fericiti, mai fericiti decat daca am fi realizat ceva maret. Atunci ne-am dat seama amandoi ca suntem suflete pereche.

Citește și:

In fine, nu am intarziat mult si am inceput pregatirile de nunta, cu multa agitatie, multe drumuri si nopti pierdute pe internet ca sa ne informam cu privire la restaurant, preturi, biserica, model de rochie de mireasa si costum de mire, decoratiuni, invitatii si tot “tacamul” pentru organizarea nuntii. Din fericire pentru noi, am rezolvat multe din problemele organizarii in timp util.

In sfarsit se apropie si ziua nuntii. Deloc epuizati ci, din contra, parca inarmati cu mai multa energie ca oricand, saptamana nuntii a fost pentru noi una de vis, am trait numai momente frumoase ce s-au continuat cu luna de miere. Spre deosebire de alte cupluri, pentru noi nunta nu a fost un stres, ci totul am facut jucandu-ne si bucurandu-ne. In nopatea dinaintea nuntii nu am putut sa dorm, la fel si viitorul meu sot. Am stat de vorba pana dimineata, am ras, ne-am amuzat gandindu-ne cum vom fi la batranete doi mosnegi zbarciti cu bastonasele dupa ei, tinandu-se de mana si starnind invidiile si admiratia celor din jur, mergand la munte si avand multe amintiri frumoase in urma. Pe la 4 dimineata ne-am dus in bucatarie si am pregatit o supa de pui si un gratar tot de pui, preparate pe care le-am mancat amandoi cu pofta si aveau sa ne fie singura hrana timp de 50 de ore, exceptand micile gustari din timpul nuntii. Ne-am facut apoi o cafea instant dulce, cu lapte, asa cum ne place noua si, din vorba in vorba, din zambet in zambet, ora se facuse deja 8.

Citește și:

La 9 trebuia sa ma intalnesc cu stilista (Carmen) care avea in raspundere coafura si machiajul meu. Dupa un dus rapid m-am imbracat si am fugit dupa ea. Am adus-o acasa unde sosisera deja parintii nostri, am intrat in camera si am inceput aranjarile. Pedichiura si manichiura erau gata cu o zi inainte, astfel ca nu aveam decat sa ma imbrac. Carmen s-a apucat de treaba, atenta, asa cum se dovedise si la probe, iar dupa doua ore de munca rezultatele m-au uimit pana si pe mine. Coafura era perfecta, iar machiajul foarte potrivit vestimentatiei. Mi-a mai adaugat ea o floare in par, astfel ca efectul a fost unul si mai bun. Gata pregatita, am iesit din camera sa ii “verific” vestimentatia puiului meu, iar cand am deschis usa, supriza: in fata mea erau peste 20 de oameni, toti cu privirile atinitie asupra mea si care, dupa o pauza de cateva secunde, au inceput sa ma felicite si sa imi faca tot felul de complimente care ma incantau si totodata ma rusinau. Nu m-am putut abtine si am inceput sa plang de fericre, puiul meu m-a luat in brate si mi-a zis sa ma linistesc, caci alfel va trebui sa o tin langa mine toata ziua pe Carmen pentru a-mi reface machiajul. Bineinteles ca dupa ce m-am pupat cu toate persoanele dragi ce erau de fata am intrat iarasi in camera cu pricina pentru a-mi reface machiajul. Din fericire si de data aceasta Carmen a avut mana buna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.