Ceea ce are special o relatie de cuplu fata de orice alt tip de relatie este interactiunea intima, sexuala, in rest celelalte calitati pot exista si in relatiile de prietenie sau relatiile parinte-copil ori dintre ftati: intelegere, armonie, confesiune, sustinere etc.

Se considera ca o relatie de cuplu care nu a impartit dragostea si trupeste, oricat de bine s-ar intelege cei doi, ei nu sunt mai mult decat foarte buni prieteni. De aceea ei ar trebui sa se cunoasca si intim.

Pe Forumul Grace a fost deschisa o astfel de discutie de catre cititoarea noastra Elena70: "Fetelor, incercati-l! Totul merge bine si daca in pat nu-i la fel... vai si amar de relatie apoi!"

George are insa alta parere: "Eu nu cred ca e obligatoriu. Nu exista vreo lege scrisa sau nescrisa in acest sens. Dar probabi ca e recomandat. Insa asta nu inseamna sa facem sex cu cine ne pica in maini ci doar cu persoana de care suntem siguri ca ne va fi alaturi si pe care o iubim."

Alina_huhuie considera: "Bun asa, ce repede cedam! Mama mama ce mai iubirea profunda!! Pai ce daca in rest totul e ok si in pat apar probleme (care de altfel pot aparea si peste 10 ani de casnicie, nu din prima noapte) gata renuntam ? Si asta este o pb k oricare alta care poate aparea intr-un cuplu si cu care trebuie sa ne luptam s-o invingem dak vrem sa ramanem uniti. Nu zice nimeni k-i simplu, de altfel nu vb teoretic, ci stiu ce spun, dar nici nu mi se pare ok sa privim asa: proba eliminatorie: am orgasm in seara asta ma marit, nu -bafta!"

Ursu_livia crede ca sexul nu este neaparat important intr-o relatie, mai ales inainte de cununie: "George daca iubesti cu adevarat o fata in care vezi mama copiilor tai,niciodata nu vei face sex cu ea inainte de a-ti deveni sotie.Respectul fata de tine si fata de ea este temelia viitoarei casatorii.Ai grija de un lucru,femeia care spune ca a fost victima altui barbat, minte, are deja experienta si oricand paote fi din nou "victima"altor barbatti.Sotia este ca o lengerie intima ,o cumperi de noua si o porti numai tu."

Voi ce parere aveti despre viata sexuala inaintea casatoriei? Va asteptam sa ne spuneti parerea voastra mai jos, in rubrica de comentarii sau pe Forumul Grace.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: