Ceea ce trebuie sa stie femeile este ca daca doresc sa iasa, sa traiasca si sa aiba cat mai multe intalniri trebuie sa-si ia inima in dinti si sa inceapa prin a face ea primul pas si sa-l invite in oras; sa merga pe principiul "Cere si ti se va da".

Daca inveti sa flirtezi ca o femeie sigura pe ea si nu ca o pustoaica vei avea parte de cat de multe intalniri doresti, cu acelasi barbat sau cu mai multi. Pentru aceaasta este important sa incepi prin a-ti arunca la gunoi toate ideile invechite si prafuite.

Ca sa ai succes cel mai bine este sa renunti la modalitatile pasive de a seduce, sa renunti la a reproduce comportamental pasaje intregi din limbajul trupului si sa treci la actiune. Ce inseamna aceasta?

Data viitoare cand iti place un barbat si nu sti cum sa-l abordezi, fa-i un compliment in legatura cu ceva ce poarta, un articol de imbracaminte sau un accesoriu, sau de ce nu, un compliment despre ceea ce face. Si barbatilor le place sa fie admirati.

Prin natura lor, prin tot ceea ce fac, barbatii cauta sa fie admirati si laudati. Dar trebuie sa aveti in vedere ca nu este indicat sa-i faceti unui barbat un compliment despre aspectul sau fizic pentru ca acest lucru il va face sa se simta stingherit si nelamurit in privinta intentiilor tale.

Citeste in intregime articolul Cum flirtam? pe Psiholife.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: