Saptamana modei se anunta a fi una extrem de interesanta si pentru viitoarele mirese, caci Biensavvy va urca pe podium ultima colectie de rochii de mireasa La Sposa, dar si cele mai noi colectii de tinute de seara si de cocktail, vineri, in cadrul Saptamanii Modei din Bucuresti.

Luxul, extravaganta si avangarda vor fi materializate prin tinute unice, ce dau startul noilor tendinte primavara-vara 2009.Eleganta va fi sarbatorita prin texturi opulente, croieli tehnice si detalii ultra-pretioase.Noile tinute se remarca printr-o estetica originala, cromatica neutra este alternata de nuante voluptoase. Alura clasica este potentata de una show-girl cu transparente conspirative si detalii ultra-senzuale.Nu lipsesc liniile austere, volumele couture si detaliile sofisticate. Biensavvy a definit melanjul perfect intre alura ingenua si cea de \"femme fatale\".

Se anunta a fi o seara de gala, ce va gazdui adevarate tinute de Oscar! Bien Savvy isi deschide pentru prima data dressingul pentru Saptamana Modei din Bucuresti.. Catwalkul va simti fiorul glamourului si al rafinamentului absolut...Nimeni nu stie ce va urma apoi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: