Va mai amintiti de fetele Cheeky? Daca nu, va reimprospatez eu memoria. Doua gemene din Romania au fugit peste hotare pentru a se face mari vedete. Ce-i drept, s-au cam facut pentru cateva luni. Piesa lor The Cheeky Song a facut furori in intreaga Europa. Si ce daca nu aveau voce? S-au facut remarcate si asta e tot ce conta pentru ele!

Fetele au mai avut cateva tentative de a deveni celebre, au fost si pe la Maruta prin emisiune, insa degeaba. Asta pana cand au schimbat macazul si au hotarat ca au nevoie de o alta strategie: iubiti cu bani. Nici asta nu prea le-a ajutat, asa ca au lasat-o balta (insa nu si-au parasit si iubitii). Am aflat de curand ca una dintre gemene (monica) se casatoreste. Femeia a fost ceruta in casatorie de iubitul sau, Shaun Taylor, absolvent al Universitatii Harvard si mostenitor al unei firme de reabilitari in domeniul constructiilor.

www_server_root = 'https://worker.contentchannel.ro/player'; if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write(''); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split('.'); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape("%3Cscript src='https://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/64fc29c507e1726836a95bcca633bac1/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));

Foto prima pagina: Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: