A treia oara cand iubesti esti complet dezorientat. Initial iti spui ca e o nebunie, ca nu se poate, ca nu-ti mai trebuie, ca nu mai ai nimic de oferit, ca nu mai stii sa faci dragoste, ca nu mai accepti un alt trup sa se odihneasca langa tine.

Foto: Shutterstock.com

Prima oara cand iubesti crezi ca este pentru totdeauna. Sau nici nu-ti trece prin cap sa te gandesti pentru cat timp va fi. Nu ai timp. Se intampla. Acum, aici, la o strada distanta de casa, in timp ce isi trece degetele prin parul tau si te intrebi daca asa se fac copii. Prima oara cand iubesti se intampla intr-un fel nou, uimitor. Cu foc si galagie, cu sange care iti curge mai repede prin inima. Pipai lumea cu degetele pentru prima oara. Cu surprindere redescoperi lumea altfel.

Si oricum ar fi ea, lumea trece pe un loc secund. Prima oara cand iubesti nu poti compara cu nimic din ceea ce ti s-a intamplat pana acum. E mai mult decat ok. E suficient si e de ajuns. Accepti dragostea cu bratele deschise. Dragostea este infometata, deznadajduita, inocenta si pura. Este ca un vis frumos… unde nu exista oameni cruzi, oameni care sa-ti franga inima…

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: