Pana acum ti-am recomandat destinatii pentru luna de miere pentru Africa, destinatii exotice, destinatii occidentale… dar nu trebuie sa ignoram frumusetile pamantului natal.

Romania este o tara cu multe zone necunoscute de majoritatea locuitorilor ei, zone de o frumusete coplesitoare – indiferent ca este vorba despre cetati abandonate sau despre peisaje montane. E drept, litoralul romanesc nu este demn de lauda, dar daca ne abatem privirile in alte colturi ale tarii…

Nordul Moldovei

Daca nu ai fost inca, nu ai niciun motiv sa nu te duci. Cu atat mai mult daca sunteti persoane religioase sau daca va pasioneaza acest tip de arhitectura.

Gura Humorului si manastirile din aceasta zona sunt principalele atractii turistice. Dintre cele mai vizitate manastiri, amintim de Voronet(cu celebrul sau albastru de Voronet – o nuanta a carei reteta nu a putut fi recuperata), Moldovita, Sucevita, Humor, Arbore si Patrauti.

Manastirile din Nordul Modovei sunt de ceva vreme in atentia turistilor, fiind inconjurate de un aer mistic, dar si de privelisti de vis.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: