Vine Ziua Indragostitilor si voi inca nu stiti ce sa faceti? Nu mai sunteti la inceputul relatiei si parca farmecul inimioarelor de plus si al bomboanelor de ciocolata a pierit de mult. Si totusi vreti sa sarbatoriti aceasta zi asa cum se cuvine, dar vreti sa faceti asta intr-un mod special, in felul vostru stiut numai de voi.

Chiar daca acum formati o familie asta nu inseamna ca trebuie sa uitati sa va bucurati de micile sarbatori ce au ca scop celebrarea iubirii asa ca noi avem cateva propuneri speciale pentru voi.

foto: cuplu la cina, Shutterstock

Cina romantica pe bloc

Stiu ca poate ti se pare absurd sa iei cina pe acoperisul blocului si te gandesti ca o sa ingheti de frig, dar aceasta imagine imi aduce aminte de o scena superba din filmul Kate si Leopold, un film absolut superb. Merita sa faci asta cel putin o data.

Cina romantica la un hotelul de gheata

Fie ca este hotelul din tara noastra, fie ca este un alt hotel din gheata cu siguranta va fi o experienta de neuitat, iar dragostea voastra cu siguranta va incerca sa topeasca gheata. Ce zici? Incercati o astfel de experienta?

Vizitarea locului in care v-ati cunoscut

Ce poate fi mai frumos decat sa va aminti de ziua si locul in care v-ati vazut pentru prima oara? Si ce daca este o cafenea uitata de lume intr-un colt de cartier? Este locul vostru, acolo sunt emotiile, amintirile si trairile primei intalniri asa ca nu ezitati sa petreceti acolo seara indragostitilor.

Un film special si o sampanie buna

Si cand spun un film special ma refer la un film in care voi sunteti progatonistii. Cum sa faci asta? simplu: aduna toate pozele cu voi si mergi cu ele la un specialist. Spune-i ce iti doresti si cu singuranta iti va monta un film superb pe care sa il vizionati de Ziua Indragostitilor. Nu uita de sampania buna despre care vorbeam mai devreme si o lenjerie cat mai incitanta.

Foto prima pagina: cana cu flori si inimioare, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: