Circula zvonul cum ca n-ar mai fi la moda purtarea diademei de catre mireasa. Moda aduce multe beneficii imaginii noatre, insa din pacate uneori mai si strica. Sa privim spre exemplu pe strada in stanga si in dreapta si deja ne dam seama ca fie pe alocuri este ceva in neregula cu moda, fie ea este inteleasa gresit de unele persoane (mai probabila aceasta explicatie).

Lasand la o parte discutiile despre moda, tiara poate oferi o imagine unica miresei, una de printesa, insa evident ca nu vom lua in considerare acele modele de prost gust, caci sunt convinsa de faptul ca mireasa va alege pentru o zi unica o diadema la fel de unica. Iata trei motive puternice care ar trebui sa convinga orice mireasa sa poarte diadema.

1. Ai dreptul ca o data in viata sa te simti printesa

Nu esti regina si nici sanse mari sa ajungi nu prea mai sunt caci au cam disparut monarhiile. Insa nunta este o ocazie perfecta ce iti permite sa porti o frumoasa coronita de printesa, accesoriu ce te va face sa fii speciala, deosebita, femimina si plina de gratie. In plus, mireasa merita o asemenea importanta, caci este poate cel mai important personaj al serii si totodata craiasa mirelui.

2. Se potriveste oricarei rochii de mireasa

Fie ca alegi o diadema finuta, cu perle sau pietre stralucitoare, cu flori sau cu diverse combinati, mare sau mica, exista suficiente modele si idei astfel incat poate fi asortata oricarei rochii, chiar si acelora nonconformiste. Iar daca nu gasesti modelul potrivit, culoarea sau marimea, poti comanda o tiara asa cum ai visat.

3. Te vei simti speciala

Lantisor, cercei, bratara, inele, clame de par, acestea sunt accesorii pe care le pot purta si restul invitatelor, insa cine are prinsa in par o diadema? Cine se va bucura de o asemenea stralucire discreta? O mireasa adevarata trebuie sa poarte diadema!

Si inca un plus: ati observat ca cele mai frumoase poze cu mirese, cele mai frumoas coafuri sunt cele care asociaza si diadema? Nu stiu ce pareri au altii, insa eu cand voi fi mireasa cu siguranta voi avea prinsa discret in par o diadema.

Un articol de Iulia Dibu

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: