Asa cum viitorii nostri barbati pot organiza petrecerea burlacilor, sustinuti fiind de traditie (de fapt numai cu acordul nostru)tot la fel putem organiza si noi o petrecere de neuitat cat inca mai suntem... burlace!

E usor de zis, dar greu de facut! Si spun acestea pentru ca o astfel de petrecre chiar trebuie sa aibe "ingredientele speciale" ale unei distractii de neuitat, ceva care sa o deosebeasca de o petrecere obisnuita. Daca traditia ne aduce ideea unui barbat care sa se dezbrace senzual pe ritmul unei muzici, in realitate nu cred ca aceasta este dorinta cea mai mare a unei femei aflate in prag de casatorie. Atunci care este "ingredientul" perfect pentru o astfel de petrecere? Probabil ca aceeasi intrebare v-o puneti si voi aflate intr-o astfel de situatie.

Alinaiulia, o cititoare cu multe idei din cate am observat noi pana acum, ne aduce in atentie aceasta tema: "Ce idei aveti pentru petrecerea burlacelor? Eu tare as vrea sa pot trage cu ochiul la petrecrea lor !"

Gelozia ne impiedica sa renuntam la o astfel de petrecere?

K3ntutza ne spune: "Eu sunt impotriva. Sa iasa la o bere. Nu ma indoiesc de el ci de prietenii lui. Nu se stie niciodata.- o noapte iti poate schimba viatza, mai bine sa fii precaut:."

Fantome ne incurajeaza: "Fetelor, nu va faceti griji. Va fi o seara intre baieti... si cam atat. Eu vreau sa iasa cu baietii, sa rada, sa spuna bancuri deocheate, etc. Din partea mea pot sa-i aduca si o fata sa danseze pentru ei. Sunt convinsa ca nu se va lasa cu orgii. Fratele meu va fi acolo. Si eu vreau sa petrec o seara speciala cu felele.

Sa aaveti o nunta deosebita si sa nu uitati sa va distrati, sa va simtiti cat mai bine. Este nunta voastra, nu a altora. "

Voi ce idei aveti? Sunteti de acord cu o astfel de petrecere? Va asteptam cu drag sa ne impartasiti impresii mai jos la comentarii sau pe Formul Grace.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: