Pe ultima suta de metri vei fi foarte stresata incat nu vei reusi sa te concentrezi foarte bine si in aceste momente adaptarea rapida la situatiile ivite se face mai greu. Pentru ca intr-o zi ca cea a nuntii totul trebuie sa iasa perfect va trebui sa fii pregatita pentru eventualele surprize neplacute care pot sa apara si sa-ti stice intreaga voie buna.

Iata deci ce va trebui sa ai la indemana in ziua nuntii.

1. Dresurile. In ziua nuntii se intampla multe, esti emotionata si chiar daca rochia este lunga si ai spune ca nu se vede un dres rupt, ce faci cand sotul tau vrea sa ia jartiera? Astfel pentru a evita incidentele de acest gen sau a finaliza nunta in dresuri culoarea piciorului gasite de urgenta intr-un magazin cu program non-stop iti propunem sa ai la tine doua perechi de dresuri din acelasi model, cel pe care ti l-ai dorit.

2. Salonul de cosmetica: coafura trebuie realizata, machiajul executat, toate acestea le poti face acasa ori la un salon specializat. Insa nu putine au fost cazurile cand in ziua nuntii viitoarea mireasa s-a trezit fara coafeza ori fara cosmeticiana sau, mai ghinionista, fara ambele. Astfel, pentru a evita asemenea situatii neplacute este bine sa ai pentru respectiva zi doua programari atat la cosmetica dar si la coafor sau macar numarul de telefon a doua coafeze si doua cosmeticiene.

3. Bani de rezerva. Undeva in siguranta, in masina, in poseta de mireasa sau la o ruda de incredere este bine sa ai niste bani de rezerva pentru orice eventualitate.

4. In poseta miresei sau undeva la indemana trebuie sa existe cateva lucruri destinate frumusetii: in primul rand ata alba si ac de cusut. Se pot intampla multe, lumea iti calca rochia, nu se stie niciodata. Mai apoi tot ceea ce este important pentru reimprospatarea machiajului: ruj, fond de ten, demachiant, creion de buze si ochi. Un spray fixativ, o penseta, periuta de dinti, piaptan, cateva agrafe, parfum dar si o forfecuta.

5. Esential pentru ziua nuntii: programare la masaj. Inainte de a te imbraca cu rochia si a incepe minunata zi cu toata forfota sa relaxeaza-te sub degetele unei maseze profesioniste. Va urma una din cele mai fericite zile din viata ta, meriti un masaj relaxant!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: