Setari Cookie-uri

Tipologia mireselor. Cele 5 categorii

Bridezilla, calma si linistita, nepasatoare, superficiala sau organizata? Tu in ce categorie te incadrezi?

Stim deja ca femeile sunt dificile prin definitie (unele mai mult sau mai putin decat celelalte), dar atunci cand isi pregatesc nunta, apai sa te feresti din calea lor.

Tuna si fulgera, nimic nu le convine, nimic nu e bine, se lasa cu lacrimi, cu certuri dintre cele mai grave, cuvinte dure aruncate la intamplare, dar totul se termina cu bine dupa ziua nuntii, cand individa isi da seama ca a scos gherutele mai mult decat era cazul si incepe sa repare lucrurile. Dar sa fim seriosi, nimeni nu se poate supara pe o mireasa.

Oameni suntem, si vorba aia, o data in viata esti mireasa (sau cel putin asa ar fi de preferat) si iti intelegem iesirile necontrolate.

Bridezilla

Ei bine, DA! Ea este mireasa de care chiar trebuie sa te feresti. A inceput sa dea ordine si sa faca precum trenul prin casa?

Nu ii convine nimic si i se pare ca toata lumea parca e impotriva ei? Atunci pregateste-te! Ai langa tine o bridezilla care iti va face zile fripte pana la nunta (inclusiv ziua nuntii).

Citește și:

Se crede singura impotriva tuturor cu cele mai multe griji si probleme pe cap. Este cea mai neajutorata fiinta. De fapt ea nu este singura.

O ajuta mama, mama soacra, cumnata sau sora, prietenele, colegele, chiar si mirele, dar ea sustine ca nu o ajuta nimeni si ca toata nunta a cazut pe umerii ei, ca nu mai face fata si de aici incepe drama.

Nimeni nu face nimic bine, nimic nu iese asa cum trebuie (chiar daca totul este aproape perfect). Isi aduce aminte de nunta Janei si vrea ca a ei sa fie si mai si, asa ca parca inebuneste si face doar ce o taie capul.

La final, mai exact in ziua nuntii, totul se aplifica. I se pare ca rochia nu mai sta asa cum trebuie (de fapt ii sta mult mai bine pentru ca a mai si slabit de la atata stres), machiajul este groaznic iar parul,pff.. nu mai spun.

Toate astea se intampla pana sa intre in biserica (unde oricum covorul nu este aranjat cum trebuie si florile sunt puse anapoda) cand bridezilla incepe sa se adune, sa se linisteasca si sa redevina din noua femeia sensibila si emotiva careia i se intrezareste o lacrima in coltul ochiului (dar o tine acolo ca nu cumva sa isi strice make-up-ul care pana la urma este pe placul ei).

Citește și:

foto mireasa periculoasa sursa shutterstock


Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.