Setari Cookie-uri

Tipologia mireselor. Cele 5 categorii

Bridezilla, calma si linistita, nepasatoare, superficiala sau organizata? Tu in ce categorie te incadrezi?

Superficiala

Mireasa superficiala este de fapt o femeie superficiala. Nu pune accent pe traditii si obiceiuri, vrea o nunta cat mai simpla, nimic complicat si sofisticat.

Asta este in avantajul ei pentru ca nu va avea mari batai de cap, dar va fi in dezavantajul invitatilor pentru ca vor asista la o nunta monotona, o nunta banala despre care nu vor avea prea multe cuvinte de lauda.
Daca ea este superficiala, asa va fi si nunta pe care o va organiza. Poate ei i se va parea o nunta ca in basmele cu printi si printese, dar pentru invitati cu siguranta nu va fi asa.

Vor fi nemultumiti in ceea ce priveste mancarea, atmosfera, muzica, localul si organizarea per total a evenimentului. Sa spune ca localul nu ar fi cel mai important, pentru ca daca ai oamenii potriviti langa tine te poti distra oriunde. Dare ce te faci cand nici oamenii nu sunt potriviti?

Citește și:

Nu prea ai ce sa faci pentru ca nu poti strica o nunta ca asa ai tu chef. Taci si inghiti si incerci sa te distrezi, pentru ca pana la urma pentru asta si venit; sa asisti la o petrecere si sa te simti bine pentru ca la sfarsit sa ii feliciti pe tinerii insuratei si sa le urezi toate cele bune chiar daca nu este cea mai frumoasa nunta la care ai participat.

Cu siguranta, mireasa, va regreta superficialitatea cu care a tratat cel mai important eveniment din viata ei, dar nu va mai putea schimba nimic.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.