Setari Cookie-uri

Tipologia mireselor. Cele 5 categorii

Bridezilla, calma si linistita, nepasatoare, superficiala sau organizata? Tu in ce categorie te incadrezi?

Calma si linistita

Greu de crezut ca o mireasa poate sa fie asa? Ai putea spune ca ia calmante ca sa isi pastreze calmitatea si mai ales sa stea linistita, dar lucrurile nu stau chiar asa. Unele mirese sunt mai cumpatate si accepta ajutorul unei firme care se ocupa de organizarea evenimentelor. Angajatii acestora sunt oameni cu experienta care vor sta la dispozitia ei.

Cere si ti se va da! Asa spune o vorba din popor si cam asa sta treaba si cu firmele care se ocupa de organizarea evenimentelor. Tu le spui ce ai vrea, ce iti place, ce nu iti place, ce preferinte ai, si ei nu au alta treaba decat sa iti asigure o nunta ca in povesti.

Bineinteles ca sunt si mirese care se incapataneaza sa isi organizeze singure nunta. De fapt nu sunt chiar singure. Rudele, prietenele, surorile, colegele, toate sunt alaturi de ea, si miresica noastra apreciaza ajutorul lor. Astfel este mai linistita, mai calma si isi duce planurile la bun sfarsit.
Mireasa calma si linistita este orice femeie echilibrata, care stie ca nu va rezolva nimic cu nervi si certuri. Ea stie ca lucrurile se rezolva cu calm, astfel incat totul sa iasa asa cum trebuie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.