Setari Cookie-uri

Tipologia mireselor. Cele 5 categorii

Bridezilla, calma si linistita, nepasatoare, superficiala sau organizata? Tu in ce categorie te incadrezi?

Organizata

Mireasa ideala este o mireasa organizata care stie exact ce vrea si cum sa obtina ceea ce vrea. Este in acelasi timp si o mireasa langa care iti este mai mare dragul sa stai si pe care ai vrea sa o ajuti cu orice. Inca din momentul in care iubitul i-a pus inelul pe deget, a inceput sa isi planifice ziua cea mare.
S-a gandit la toate din timp si a pregatit fiecare detaliu pentru ca stie ca este cea mai buna metoda prin care se pot rezolva toate sa acum vrea, iar nunta ei va fi cu siguranta memorabila.

Cel mai probabil are o agenda cu tot ce trebuie sa faca, in ce zi si la ce ora, numerele persoanelor de contact in cazul in care are nevoie de ceva.

Lista invitatilor este bine stabilita. Localul, muzica, aranjatmentele florale sunt alese cu atentie dupa ce au trecut printr-un filtru atent al miresei.
In ceea ce o priveste pe ea, rochia si-a ales-o din timp, exact modelul pe care il visa. Programarea la saloul de infrumusetare este facuta din timp, iar probele pentru machiaj si coafura sunt deja puse la punct.

Citește și:

Fiecare membra a armatei sale stie exact ce trebuie sa faca pentru ca mireasa a facut o lista cu sarcinile fiecareia, astfel poate tine o evidenta mai buna asupra a ceea ce se intampla.
Daca ai norocul si te duci la o nunta unde mireasa este o tipa organizata, vei ramane cu siguranta impresionata si te vei simti extraordinar. Toate detaliile sunt puse la punct pana la cel mai mic fir de ata.

foto prima pagina portret nireasa bruneta sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.