Setari Cookie-uri

Tipologia mireselor. Cele 5 categorii

Bridezilla, calma si linistita, nepasatoare, superficiala sau organizata? Tu in ce categorie te incadrezi?

Nepasatoare

Poate ca te intrebi cum poate sa fie o mireasa nepasatoare pentru ca ea este cea mai agitata femeie pe care ai vazut-o vreodata. Poate ca nu isi doreste sa se marite, sau poate mirele nu mai prezinta acelasi interes, sau poate vrea sa fie diferita de celelalte mirese, ea nu isi face nicio problema. De ce? Sa fie ceva la mijloc?

Nu. Nu iti mai face atatea probleme. Cum ar spune si vorba romaneasca "cate bordeie atatea obicee", asa putem spune si noi "cati oameni, atatea caractere", sau si mai bine, "cate femei atatea tipuri de mirese".

Daca mireasa este nepasatoare nu inseamna neaparat ca nunta nu o intereseaza si ca totul va fi un dezastru. Are o armata de oameni care o ajuta asa ca nu prea ii pasa ce va iesi pana la urma. Si daca lucrurile nu ies asa cum si-ar dori, mai face o data nunta, nu? (bineinteles ca nu, este doar o exagerare).

Citește și:

O mireasa este nepasatoare atunci cand nu acorda prea mare atentie detaliilor cum ar fi invitatiile de la nunta (pe care oricum toata lumea le arunca la un moment dat), sau aranjamentelor florale de exemplu. Se bazeaza pe faptul ca lumea vine sa se distreze si pana la urma este nunta ei, asa ca daca cineva este nemultumit, sa fie sanatos. Atata timp cat totul e pe placul ei, restul nu mai conteaza.

Un dezavantaj al miresei nepasatoare este neglijarea invitatilor. In momentul in care vrei sa creezi o atmosfera frumoasa la nunta si lumea sa vorbeasca desprea ea si dupa ce s-a terminat, trebuie sa treci pe la fiecare invitat, sa vezi daca totul e ok, daca sunt multumiti, daca se simt bine, eventual sa faci si poze cu ei. Bineinteles ca trebuie sa te ajute si mirele la indeplinirea acestei sarcini.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.