Nu exista indoiala ca bijuteriile sunt aproape de inima oricarei femei, mireasa sau nu. De la piese delicate la cele indraznete, bijuteriile sunt menite sa reprezinte un stil si o personalitate cu adevarat unice si individuale.

Bijuteriile de astazi trebuie sa fie la fel de unice ca si mireasa care le poarta. Alegerea bijuteriilor potrivite pentru a completa tinuta de mireasa necesita un pic de timp, creativitate dar si cateva sfaturi de specialitate. Ca un aspect important al tinutei de nunta a fiecarei miresei, ele nu doar vor finaliza tinuta ci vor defini, de asemenea intreaga aparitie din ziua nuntii.

Ce se poarta ?...

In anul 2010, eleganta simpla ia o intorsatura dramatica cu bijuterii traditionale din pietre montate in modele ultra moderne.

Culoare:

Ca urmare a tendintelor modei, bijuteriile mireasa colorate vor fi ultimul racnet pentru nuntile 2010. Exista moduri inspirate in care bijuteriile mireasa pot fi concepute - cu accente pline de culoare, dar pastrand caracterul special care le face perfecte pentru o nunta.

Sclipitoare: bijuteriile mari, sclipitoare sunt in voga printre mirese, si nu oricum ci intr- o combinatie de perle si cristale. Ambele sunt foarte populare pentru bijuteriile de nunta indiferent daca este vorba de miresele clasice sau cele moderne. Cererea pentru ele a inceput cu mult timp in urma si continua sa creasca cu fiecare sezon .

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: