Indiferent de reusitele profesionale, de dorintele si pasiunile noastre, exista totusi in fiecare om o latura duala care face singuratatea a fi greu de suportat. Cu totii ne dorim sa gasim acea peroana langa care sa traim, alaturi de care sa ne dezvoltam, sa fim fericiti si sa desfasuram diverse activitati impreuna, lipsite de urma egoismului, acea persoana ce face pereche sufletului nostru. Si totusi, cand ne implicam intr-o relatie de cuplu, cum stim daca am gasit sau nu acea jumatate?

Zarraza s-a intrebat probabi daca alegerea mirelui sau a fost una reusita: "Multi ani de prietenie, de dragoste impartasita, de iubire, fericire si tot ceea ce poate fi mai frumos,clipe de neuitat, dar se apropie nunta si totul devine dintr-o data stresan, celalalt devine prea cicalitor, prea stresant, apar certuri si contradictiii, ceva parca nu mai merge.... Esti tu ceea ce vrea el, e oare el ceea ce vrei tu? Intrebari care asteapta raspuns... "

Lary considera normala starea incordata a viitorilor miri: "Buna. Eu cred ca anul inainte de nunta e critic pt toata lumea. Nu esti de acord cu nimic, nu faci compromisuri, vrei ceva, el altceva si daca mai intervin si rude esti un om mort. Daca poti sa treci peste e ok, daca nu un stres in plus pana la ziua nuntii. E normal, daca nu ar exista certuriile de rutina ar fi un semn de intrebare. Toti suntem panicati dar incet-incet trebuie sa ajungem iar pe linia de plutire. Cu 8 luni inainte de nunta noi nu suntem de acord cu nimic din lista dar asta e, facem compromisuri ca altfel e grav. Bafta si o sa vezi ca toate se vor rezolva si o sa aveti o nunta perfecta."

OceanEyes vine cu un raspuns pe cat de comic, pe atat de realist: "Cum sa iti alegi mirele? Pai: dupa sex intai -sa fie de sex masculin. Apoi sa fie Barbat si nu "fetitza" si sa aiba in pantaloni ceva cu care sa te poata face fericita. Sa arate bine, sa te iubeasca, sa iti ofere satisfactie pe toate planurile! Asa se alege un mire! "

Voi cum ati ales mirele? Va asteptam sa ne marturisiti mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe aceasta tema din Forumul Grace.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: