De obicei femeile viseaza inca din copilarie la ziua nuntii cand vor fi cele mai frumoase, imbracate intr-o rochie alba ca de printesa si purtand in cap o impunatoare diadema. Se pare insa ca sunt si femei care se tem usor de casatorie.

Carmy a deschis un topic pe Forumul Lumeaemicaprivind teama personala despre casatorie: "iubesc un barbat cu care sunt impreuna de 5 ani...il iubesc si ma iubeste dar de curand mi-a zis ca vrea sa intemeiem o familie!e devreme sau nu?"

Sly nu intelege aceste temeri: "De ce consideri ca-i devreme sa intemeiezi o familie , daca spui ca-l iubesti si ca te iubeste , aveti 5 ani de cand sunteti impreuna , il cunosti destul de bine , la fel si el , nu inteleg ce va opreste?!"

Luana25 o sfatuieste sa se casatoreasca atunci cand nu va mai ascunde nicio indoiala: "Daca ai indoieli cred ca ar trebui sa-ti mai dai un ragaz de 1 an. Eu asa am facut."

Mihaela2 considera ca cel mai frumos lucru care i s-a intamplat a fost cel ca s-a casatorit: "Eu cred ca, printre \"lucrurile\" care iti dau o foarte mare satisfactie, este casatoria. Eu zic mereu ca, daca stiam ca e asa bine, ma maritam la 15 ani. Pacat ca am facut-o la 28."

Crystyangeleu ii prezinta un plan prin care isi poate da seama de ceea ce simte: "Gandeste-te in urmatorul fel: -aveti o casa unde sa stati? -aveti un salariu care sa va poate ajuta pe amandoi? -sunteti destul de maturi ca sa va intemeiati o familie? Daca raspunsul la macar 2 din astea trei intrebari e da atunci o sa realizezi ca indoielile tale sunt nejustificate, insa incearca sa dicuti cu iubitu, logodnicul tau aceste temeri ale tale."

Michidutza consudera ca este buna "casatoria de proba": "Testati "casatoria de proba", locuiti o luna-doua impreuna. La urma urmei intre casatorie si concubinaj nu-i mare diferenta, doar o semnatura, niste hartogaraie, si bani aruncati cu nemiluita pe organizarea unei nunti. Hai, atacati-ma, spuneti-mi ca abarez, contraziceti-ma. Ne intrebi pe noi daca u cimva esti prea tanara, dar nu ai specificat varsta, nici a ta,nici a lui.."

Cand ar trebui sa fim convinse ca relatia este pregatita pentru casatorie? Va asteptam sa ne psuneti parerea voastra mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe Forumul Grace.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: