Nunta este un eveniment important in viata fiecarui om, dar mai ales in viata fiecarei femei. Noi ne visam in rochie de mireasa inca din copilarie si de cele mai multe ori ne imaginam nunta ca o petrecere superba la un palat, noi avand infatisarea unei printese, iar mirele fiind un print desprins din basme.

Momentele care raman in amintirea mirilor si a invitatilor sunt de cele mai multe ori surprinse cu ajutorul aparatelor de fotografiat care nu se odihnesc nici macar o secunda.

foto cuplu nunta sursa shutterstock

Din dorinta de a surprinde cele mai frumoase si mai inedite momente ale unei nunti, fotografii insarcinati sa aiba grija de acest lucru fac tot ceea ce le sta in puteri pentru ca mirii sa aiba la finalul nuntii un album de poveste pe care sa il rasfoiasca de fiecare data cu placere.

Pregatirea mirilor

Pentru ca esti atat de emotionata si vrei ca totul sa iasa ok este posibil sa nu iti mai aduci aminte cat de incantata erai cand te pregateai pentru marele eveniment. Pentru asta trebuie sa ai un fotograf cu tine atunci cand te machiezi, cand iti aranjezi parul, cand pui la punct ultimele detalii cu privire la tinuta ta de mireasa.

Cununia religioasa

Este unul dintre cele mai emotionante momente pentru ca atunci simti cum iti unesti destinul alaturi de partenerul pe care ti l-ai dorit intotdeauna.

Valsul mirilor

De cele mai multe ori cuplurile au emotii atunci cand trebuie sa deschida dansul si sa dea startul petrecerii. Aici este minunat daca cei care se ocupa de partea foto si de cea video sa filmeze valsul mirilor iar la sfarsit sa faca un filmulet superb care va va emotiona cu siguranta.

Aruncatul buchetului

Traditia romaneasca spune ca dupa miezul noptii mireasa trebuie sa arunce buchetul pe spate, iar domnisoara care il va prinde va fi urmatoarea mireasa.

Momentul jartierei

Mirele la randul lui trebuie sa ia jartiera miresei fara sa se foloseasca de maini pentru ca momentul sa fie mai amuzant pentru invitati. Dupa ce reuseste sa faca asta, mirele trebuie sa arunce jartiera catre barbatii necasatoriti de la nunta. Ca si in cazul buchetului de mireasa, se spune ca cel care va prinde jartiera este urmatorul care se va casatori.

Furatul miresei

Este o alta traditie romaneasca in ceea ce priveste momentele nuntii. La miezul noptii mireasa trebuie furata de catre un grup de tineri si dusa intr-un club pentru cateva momente de distractie timp in care cei care o fura trebuie sa negocieze cu mirele pentru a o aduce inapoi.

Sunt si alte momente superbe in cadrul unei nunti pe care nu as avea timp sa le mentionez aici.

Pentru asta am pregatit un slideshow cu poze care au surprins intr-un mod inedit momente superbe de la diverse nunti.

Vizionare placuta!

Foto prima pagina nunta sursa shutterstock

Sursa video: Issu.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: