Pregatirile de nunta sunt complexe si presupun ca tu sa anticipezi foarte multe aspecte: de exemplu cati invitati vor veni in medie, tema nuntii si gasirea ornamentelor potrivite, asortarea detaliilor, potrivirea restaurantului, ring mare pentru dans si distractie etc. Cand alegi restaurantul Restaurantul este potrivit atunci cand: - ai in medie 100 de invitati - Nunta se organiseaza intr-un sezon racoros - Planuiesti o nunta in spatiu inchis - Ai costuri limitate pe care sa le acorzi nuntii. Alegerea restaurantului se face in functie de: - Tema nuntii – restaurantul trebuie sa fie in acelasi stil cu tema nuntii, de exemplu daca ati ales o nunta traditionala este potrivit un restaurant rustic. - Numarul de invitati – restaurantul trebuie sa poata cuprinde numarul de invitati; - Ringul mare, pentru ca acesta reprezinta locul de distractie; - Accesibilitate – trebuie sa fie accesibil majoritatii invitatilor. Nunta la cort Daca va permiteti o nunta la cort sau daca aveti rude cu teren si nunta se desfasoara in sezonul cald, atunci poate cea mai interesanta nunta este cea la cort. Cand alegi o nunta la cort: - Cand iti poti permite costurile spatiului si amenajarile, precum si pregatirea bucatariei, orchestrei, aparaturilor; - Cand iti doresti o nunta pe plaja, la munte sau pur si simplu o nunta in aer liber. - Cand doresti o nunta de lux, cu servire impecabila, artificii, decor grandios, eventual piscina etc.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: