La inceput a fost iubirea, dupa care, in mod firesc, o nunta ca-n povesti. Insa fericirea este departe de a se fi terminat aici. Euforia post-mariaj, atunci cand sunteti proaspat casatoriti, este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le traiti: totul este posibil, intre voi nu exista decat pasiune, amor si curcubee pe cerul roz al vietii in doi si, cu siguranta, nici nu va puteti inchipui o cearta sau macar o mica neintelegere.

Expresia ta preferata este “sotul meu”.

Si ai grija sa o introduci in orice conversatie ai purta, cu absolut oricine: postasul, functionarul de la ghiseu, medic, vanzatoarea de la magazin sau baiatul de la spalatoria auto. Desi se mai poate intampla ca uneori sa iti mai scape un “logodnicul meu” sau “prietenul meu”, te corectezi rapid, cu ochii surazand pe inelarul mainii stangi.

Ai updatat statusul pe Facebook.

Se poate sa fi facut acest lucru imediat dupa nunta, pentru ca, nu-i asa, lumea trebuie sa afle in timp real de schimbarile majore survenite in viata ta. Si te ingrijesti, de asemenea, sa ii pui la curent cu toate detaliile nuntii si planurile pentru luna de miere. Sa curga cu like-uri!

Nu ai fi crezut niciodata ca ti-ar putea fi dor de planificarea nuntii!

Acum, ca totul a trecut, iti vine usor sa te gandesti retrospectiv cu nostalgie la intreaga perioada a planificarii si organizarii nuntii. Iti amintesti cu zambetul pe buze cat de stresata si coplesita te simteai si parca ti-e un pic dor de tumultul si adrenalina acelor momente. Nu te descuraja, intotdeauna vor fi aniversarile anuale ale nuntii voastre, prilej de noi si asidue pregatiri si organizari!

Ai renuntat, in mod oficial, la serile nebune in cluburi (cel putin, in mare parte).

Ideea perfecta de a-ti petrece seara de sambata nu mai consta in alinierea unor shot-uri de tequilla, in clubul vostru preferat, ci mai degraba o cina in oras sau macar un take-away de sushi de la restaurantul vostru preferat, un pahar de vin bun urmat de un film, pe care il vizionati imbratisati pe canapea.

Exersezi de zor noua semnatura si ai ales deja numele pentru viitorii vostri copii.

In special daca ti-ai schimbat numele de familie, sunt sanse mari ca pe biroul tau sa se gaseasca foi intregi scrijelite cu noua semnatura, alaturi de cateva nume atent alese pentru viitorii copii (de ambe sexe, desigur!), desi poate ca inca nu este vorba inca de marirea familiei in viitorul apropiat. Insa vrei sa fii pregatita, pentru orice eventualitate, ca sa nu te mai stresezi atunci cand va fi cazul!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: