Trash the dress (TTD) este arta, libertate de expresie, originalitate, frumos si unicitate! Trash the dress este un curent al fotografiilor de nunta ce imbina eleganta unui astfel de eveniment cu realitatea si frumusetea naturii, surprinzand mirii in cele mai frumoase peisaje din orice moment al zilei, in imagini ce fac cu adevarat substratul unui album de arta.

Asa cum ii spune si numele, acest stil de fotografii nu are rolul de a proteja rochia de mireasa, ci acela de a reda cele mai frumoase aspecte dorite de miri cu o astfel de ocazie. Astfel, mireasa si mierele pot poza in cele mai neobisnuite locuri, pe pamant, pe nisipul plajei, jucandu-se in apa, catarati pe stanci, intinsi intr-o poiana, pe strazi vechi, langa case parasite, pe santiere, dar si in mijlocul naturii rurale, langa animale, langa capite de fan, in ferme etc.

Mirele si mireasa au libertatea de a sta oriunde, oricum, asa cum se simt mai bine, insa pentru fotograf si cameraman lucrurile sunt mai dificile, imaginatia trebuie sa fie debordanta si experienta in fotografii sa isi spuna cuvantul.

Acest curent s-a nascut in Las Vegas, in 2001, intemeiatorul sau fiind fotograful John Michael Cooper.

Acest nou si artistic stil al fotografiilor de nunta a fost rapid preluat de catre vedetele de la Hollywood, iar la noi in tara a fost practicat pentru prima oara cu doi ani in urma. De atunci, tot mai multe mirese vizionand in pagini web tot mai multe fotografii in stilul TTD devin indragostetie de idee si cauta un fotograf si un cameraman care poate savarsi astfel de fotografii.

Locatia fotografiilor trebuie atent aleasa, fiind multe variante pe care le puteti opta, de la peisaje rustice, la cele pustii pe malul marii sau cele suor salbatice si periculoase de la munte. Srazile marginale ale oraselor, zonele parasite, cu ruine, cai ferate sunt de asemenea o atractie pentru cupluri. Aveti libertatea de a va juca cu namol, de a va intinde pe pamant sau iarba, de a va juca in mare, de a traversa un parau, de a poza intr-un depozit de masini vechi etc. Lasati-va imaginatia libera si mergeti acolo unde va place, in locrui romantice, pustii, periculoase, rustice, acolo unde va caracterizeza.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: