Pentru ca ziua nuntii este cea mai importanta zi din viata unei femei, trebuie sa arati fabulos de dimineata pana seara, atat la cununia religioasa, cat si la petrecerea de la restaurant.

Rochia trebuie aleasa cu atentie pentru a-ti sublinia formele si a iti pune in valoare corpul. Doar tu esti regina balului, si trebuie sa te comporti ca atare.

Coafura trebuie sa fie in ton cu tinuta. De exemplu, daca ai o rochie cu umerii goi, opteaza pentru o coafura cu parul lasat, sau prins lejes intr-o parte, iar pentru o rochie pe gat, sau cu maneci finute, alege un coc elegant sau unul lejer.

Mergi la sala cu cel putin doua luni inainte pentru a tonifia musculatura, in special musculatura mainilor, pentru ca ele vor fi la vedere mai mult decat picioarele sau abdomenul.

Nu apela la schimbari radicale de look in preajma nuntii. Mai ales in ceea ce priveste parul, nu il tunde prea mult si nu il vopsi in vreo culoare prea stridenta. Este posibil ca in ziua nuntii sa iti fie dor de parul tau lung si usor de aranjat.

foto mire si mireasa sursa shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: